LAFOU
DE BATEA


LAFOU DE BATEA té un color cirera grana de capa profunda, brillant. Les seves aromes comencen per notes dolcenques de fruita seca (avellana crua, tomàquet sec), obrint-se ràpidament cap a notes de fruita vermella impulsat per un fons balsàmic evocant notes de garric i sota-bosc. Conjunt de gran frescor, evolucionant cap a notes de fruita negra, pruna i oliva, donant una base solemne de gran profunditat. En boca respon a les previsions de frescor que proposa en nas. Trobant molta vivacitat d’entrada, amb una acidesa que tensa bé el nucli del vi, dotant l’equilibri de frescor i dolçor que caracteritza la garnatxa negra. Final llarg, on una amargantor molt fina dóna sensacions de xocolata negra, que es fonen amb notes minerals de pedra molla.


LAFOU
ELS AMELERS


LAFOU ELS AMELERS té un color groc pàl·lid amb tonalitat palla, de bona lluminositat. En nas atrau les notes cítriques (aranja, pinyol de llimona) envoltades de flor blanca (gessamí). Lentament apareixen aromes de fruita dolça (albercoc) sobre un fons de fruits secs (ametlla tendra) i pedra foguera, que aporten sensació de volum i complexitat en un conjunt dominat per la frescor inicial que es manté amb el pas del temps.
El fluir en boca combina la gran estructura varietal amb una acidesa que tensa el conjunt, en remarca el caràcter viu i amplia la percepció cítrica i floral, al voltant de la qual es desplega la potència de la garnatxa blanca. La generositat i l’austeritat mantenen un equilibri elegant, potent, com es pot percebre en visitar la Terra Alta.


LAFOU
EL SENDER


LAFOU té un color grana amb lluminositat robí. Es desperta oferint una gran amplitud d’aromes, amb sensació de volum, maduresa i frescor a parts iguals. És en aquesta part més fresca destaquen les notes de fruita negra i lleugers balsàmics, sobre llit de garric i flor seca, que forma un entorn perfumat de gran volum i personalitat que ressona amb la Terra Alta.
La boca ve marcada per la contundent lleugeresa de la garnatxa negra. És un vi en que la dualitat frescor-volum van de la mà, refrescant i omplint el seu pas en boca. Joc en què els records, de fruita fresca combinats amb especies i regalèssia, es debaten entre la dolçor llaminera i la lleugera tanicitat que estructura el conjunt.